kuva

kuva

Bangkok 15 sekunnissa

10 November 2013

Hellurei helteestä! Tai itseasiassa paikalliset pitävät tätä mukavan mietoa 33 asteen kosteaa kuumuutta viileänä. Säätiedotteessa lukee "33 celcius, cool weather" ja vieressä villapaitaan pukeutunut pikku-ukkeli. Mitä ihmettä?! Mutta niin se kai vaan menee, että ei me Suomen kasvatit olla ohjelmoitu kestämään tämmösiä kelejä, ilman että tulee hikiki. Täällä kuitenkin osa porukasta painelee toppatakki päällä, joita kaupatkin on pullolllaan. Alennusrekeistä sentäs löytyy kesäkretonkia meille "noviiseille". Eiköhän mekin tähän lämpöön vielä totuta, sillä Australiassakin sitä tulee olemaan ihan riittämiin!

Mutta nyt kuitenkin teille pieni Bangkok kuvapläjäys! Ollaan otettu ihan hirmuisesti kuvia (etenkin minä!), niin ajattelimme tehdä niistä 15 sekunnin pikakelauksen. Enjoy the ride!

Huomenna hyppäämme taas koneeseen ja suuntaamme kohti pohjoista Chiang Main kaupunkia. Vaikka Bangkok onkin mahtava kaupunki, on kiva vaihtaa jo maisemaa. Chiang Main osalta suunnitelmat on vielä auki, mutta eiköhän ne paikan päällä selkene. Hostelli on varattu ensi lauantaihin saakka. Tarkoituksena olisi myös treffata vanhan työkaverini hyvä ystävä, joka on asunut siellä päin jo muutaman vuoden. Luotetaan siihen, että hän vinkkaa meille parhaat palat! Mitäs sitä turhia haahuilemaan ;)

Tänään illalla lähdetään kuitenkin vielä tsekkaamaan Talad Rod Fai iltamarkkinat. Jee!

- Mervi

Ps. Perttu lähti juuri parturiin tuohon pieneen naapurisalonkiin. Sitä vähän jännitti, että ymmärtääköhän ne mitä se haluaa... ja erityisesti se pelkäs, että ne käy sen viiksien kimppuun. Laitetaan vaikka kuvapäivitystä uudesta lookista huomenna!

1 comment:

Lost In Timber said...

Parturista entistä ehompana takaisin. Ja viiksetkin säilyi! Jee!

Post a Comment